Когато чуете свирка в съня, тогава това е предупреждение. Някой иска да обърне внимание на важните неща, които се случват в живота ви. Също така това може да бъде знак, че нещо важно в живота ви е свършило и е време да започнете новия период в живота си.

Сънят със свирка символизира времето на изчакване или пауза. Решение за спиране или спиране на определено поведение. Казвайки на себе си или на някой друг, когато е достатъчно. Пример: Човек мечтал да види как червената свирка е захвърлена, докато бяла свирка е слагала гърбът му. В реалния живот те започнаха да си вземат повече почивки, докато вършат много стресиращо работа. Червената свирка представяше стреса и отрицателните емоции, свързани с никога да не си починете, а бялата свирка символизира по-балансиран подход да стоим далеч от работата, когато тя започва да бъде твърде много.

Мечтата и виждането на чайник е двусмислен символ на сънищата. Мечтата за това може да символизира светския аспект на живота. Може би приемаш някои неща, които да ти се отпуснат или да се отметнеш от някого или нещо. Мечтата и виждането на чайник вряща вода в мечтите ви означава голяма и трудоемка работа пред вас. Ако чайника е свирка, това показва, че вашите емоции буквално са достигнали точка на кипене.